Sätt din egen prägel

Möbler, tryck och reklam kan i många fall se ganska lika ut – speciellt när det kommer till möbler. En soffa är ju en soffa och det kan vara ganska svårt att ändra på den. Men det går att sätta din egen prägel på en soffa eller en annan möbel ändå. Att sätta sin egen prägel på saker och ting kan liva upp även det mest opersonliga och tråkiga rum. Ett perfekt knep att ta till om du planerar att hyra en företagslägenhet eller liknande. Hyr företagslägenheter Göteborg och sätt din egen prägel på olika saker i bostaden så ska du se att det känns hemtrevligt!

Det är genom detaljer, färger och mönster som du kan förvandla även den mest vanliga stol till en roligare stol – eller i alla fall roligare att titta på. En stol är ju trots allt en stol. Du kan till exempel välja att sätta på sittdynor i olika färger på stolarna, hänga filtar i olika mönster eller ställa fram en blomma på bordet.

Ger energi

Att komma in i ett rum där möblerna är i samma färg och form är inte så roligt. Det ger heller inte så mycket energi. Att se en färgglad eller mönstrad möbel gör oss glada – vilket gör att vi får energi och därmed kan jobba, skratta och leva mycket längre. 

Även det minsta kan göra stor skillnad. Testa att plantera din favoritblomma i en kruka som du tycker är fin och ställ den på ett bord. Visst blev det helt plötsligt mycket finare? Eller varför inte lägga en filt av din favoritfärg i soffan eller sängen så att du känner ett lugn när du ska vila?