Piffa upp dina möbler

Ibland måste man inte köpa nytt och med tanke på hur mycket vi konsumerar i dagsläget är det verkligen bra om man kan renovera och piffa upp de möbler man har istället för att köpa nytt på rullande band. Det är jättekul att fixa till gamla möbler och ge dem nytt liv! Du kan använda dina egna möbler eller köpa begagnade grejer på Blocket om du vill ha något nytt att tampas med. Bokhyllor, bord, stolar, sänggavlar, garderober… you name it. Allting går att sanda ner, måla om, lacka och modifiera i höjd och bredd om man har en såg som man är villig att använda.

När man väl har känt den där speciella känslan av att ha gett en möbel ett nytt liv så kommer man föredra det framför att köpa nytt i framtiden. Eftersom man dedikerad tid och energi åt att skapa något nytt med sina egna händer så får man ett speciellt förhållande till den möbeln, som gör att man uppskattar den lite extra.

Så varför inte hoppa på din elcykel dam och cykla runt i området för att se om det är någon granne som har ställt ut en ovälkommen möbel ute på trottoaren? Ni kanske har specifika ställen i området där ni ställer saker och ting som ni vill bli av med och det ska man verkligen vara tacksam över. Låt oss arbeta tillsammans för en smartare värld där vi värnar och vårdar det vi har och blåser nytt liv i ting med vår kreativitet.