Höstens konferenser i Stockholm

Många företag har konferenser under hösten, som tenderar att vara en väldigt produktiv tid rent affärsmässigt. Om ni funderar på att boka konferens på hotell Stockholm finns det väldigt många intressanta alternativ för olika budgetar och branscher. Om ni har ett litet företag med en lite mindre budget kan det också vara smart att boka konferens och hotell separat, då stora hotell med konferensfaciliteter ofta är lite dyrare än några av Stockholms mindre, personliga hotell.

En stor aspekt av konferensen är att människorna i företaget ska lära känna varandra lite bättre, träffas på ett socialt plan på kvällarna mellan konferensens dagar och det är just den där mänskliga kontakten som hjälper personalen att komma lite närmare varandra, vilket i sin tur leder till bättre relationer på jobbet, öppnare attityder och en positiv stämning. När det är kul att gå till jobbet så presterar man alltid bättre!

Här kan det vara en fördel att boka rummen en liten bit bort från konferenshallen, för att skapa ett psykologiskt avstånd så att de inte känner att de är på jobbet längre. Det är också härligt för cheferna att få möta sina anställda på ett lite mer avslappnat sätt. Ett hotell som lägger stor fokus på gemenskap är Hobo Hotell i centrala Stockholm. Det som gör Hobo speciellt är att de saknar pretentiösitet. Baren har en varmkorv meny och rummen är inredda med en avslappnad lekfullhet. De har även en eventyta där man kan ha små sammankomster eller lyssna på ett härligt gig tillsammans.