Detta bör personalrummet innehålla

De flesta företag och kontor, oavsett storlek och antal medarbetare behöver ett personalrum eller utrymme där arbetstagarna kan vila upp sig och äta sin lunch.

Det är just under rasten som personalen har möjlighet att få ny energi och därför kommer planeringen av personalrummet att vara av ytterst vikt. Det ska vara väldesignat och trevligt att sitta i, med bekväm inredning och möbler som känns inspirerande. Prestationen på jobbet kommer garanterat att höjas, om du bara fokuserar lite extra på att få personalrummet lite extra hemtrevligt. Detta kan du tänka på!

Möbler och inredning har betydelse

För att rummet ska kännas trevligt att vila upp sig i är det viktigt att möbler och inredning väljs med omtanke. Det är alltså inte särskilt smart att slänga iväg skrapet av möbler som är kvar från när du designade kontoret eller butiken, utan istället kan du göra lite nya inköp från till exempel confidentliving.

Varje del kommer att göra skillnad. Så fundera på vilket intryck rummet ska ge, behöver det kanske målas om för att kännas lite mysigare att vistas i och vilka möbler kommer behövas? Såklart krävs det bra matbord och stolar för att personalen ska kunna äta sin lunch bekvämt, men även ha möjlighet att sitta och samtala med varandra.

Vilken köksutrustning krävs?

Personalrummet bör också innehålla iallafall nödvändig köksutrustning som mikrovågsugn, eller annan möjlighet att värma upp sin mat. Dessutom ska det finnas tillräckligt med porslin och muggar för alla i personalen. En riskokare eller brödrost kanske inte är ett måste, men fundera på vilken funktion köket behöver fylla!